Сівалка Rapid — вдалий старт посівної

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 29
Ви зараз переглядаєте Сівалка Rapid — вдалий старт посівної

Багатоопераційні посівні комплекси Rapid компанії Väderstad — це вдале поєднання дискових та анкерних сошників, переваги яких, задля досягнення високих показників точності висіву, втілено в єдину конструкцію.

Ці комбіновані висівні сошники забезпечують ущільнення, очищення від можливих рослинних решток сім’яложа, стабільність і точність висіву насіння навіть за високої робочої швидкості руху, яка може становити 14–16 км/год.

Сівалка Rapid — вдалий старт посівної1

Окрім унікальних сошників, сівалки Rapid мають передній дисковий ґрунтообробний модуль, що забезпечує якісно підготовлений ґрунт та проводить висів більшості сільськогосподарських культур лише за один прохід.

Сівалка Rapid — вдалий старт посівної2

Практичний досвід підтверджує, що за правильної організації посівної кампанії, добова продуктивність Rapid із шириною захвату 6,0 м становить понад 100 га.

Робочі органи посівного комплексу (диски та диско-анкерний сошник) виготовлені зі спеціальної загартованої шведської сталі, ще гарантує їхню високу надійність, відмінні робочі характеристики та надзвичайно тривалий термін експлуатації.

Сівалка Rapid — вдалий старт посівної3

Наразі виробник пропонує машини із робочою шириною від 3 до 8 м.

Читайте більше про зернові сівалки Rapid https://www.vaderstad.com/ua/sivba/rapid/


0
Перегляди: 3

AgroNews

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь