Якісні фільтри для сільгосптехніки в Україні – заощаджуйте розумно!

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 31
Ви зараз переглядаєте Якісні фільтри для сільгосптехніки в Україні – заощаджуйте розумно!

Якісні комплектуючі для сільгосптехніки, зокрема фільтри – запорука її безперебійної роботи та мінімізації простоїв. У наші непрості часи власники бізнесу прагнуть заощадити, але як при цьому не втратити у якості? Вихід є – співпрацювати з надійною компанією, що пропонує якісні аналоги оригінальних фільтрів з гарантією.

Якісні фільтри для сільгосптехніки в Україні – заощаджуйте розумно!1

Одна з таких компаній, якій довіряють сотні аграріїв з усієї України – ТОВ «Ультрафільтр». Це українська компанія, заснована у 2017 році, що реалізує фільтри і фільтроелементи для компресорів і вакуумних насосів, поставляє фільтроматеріали для фарбувальних камер вентиляції та аспірації, підготовки стисненого повітря,  а також пропонує повний асортимент фільтрів для спеціальної техніки, що працює у важких умовах.

Важливою лінійкою товарів в асортименті компанії «Ультрафільтр» є фільтри до сільгосптехніки, а саме: кормозбиральних та зернозбиральних комбайнів, тракторів та міні-тракторів, самохідних обприскувачів, іншої важкої техніки для сільського господарства всесвітньо відомих брендів (виробництва США, ЄС, КНР): John Deere, Case IH, New Holland, Massey Ferguson, Kubota, AGCO (Gleaner, Hesston, White), Claas, Deutz (Sany), JCB, Fendt, Landini, Yanmar, Mahindra, Zetor, Horsch та ін.

Якісні фільтри для сільгосптехніки в Україні – заощаджуйте розумно!2Спектр продукції, що пропонується, дуже широкий: масляні, паливні фільтри, повітряні фільтри салону, трансмісії, гідравліки, сепаратори вологи дизеля та багато інших.

Більшу частину товару компанія завжди має у наявності, але, якщо потрібно знайти фільтри для рідких моделей техніки – фахівці «Ультрафільтр» візьмуться за задачу будь-якої складності та поставлять необхідні фільтри на замовлення.

Переваги співпраці з ТОВ «Ультрафільтр» – це, насамперед, можливість придбати якісну продукцію від європейських виробників, з гарантією, за доступними цінами.

А ще, що дуже важливо для агробізнесу, де кожна година простою приводить до збитків, тому час на вагу золота – короткі терміни доставки.

Команда компанії «Ультрафільтр» об’єднує професіоналів, які надають кваліфіковані консультації з підбору фільтрів для конкретної моделі та бренду техніки, дають цінні поради щодо правильної експлуатації обладнання, що у результаті дозволяє максимально подовжити термін роботи техніки.

Принципи ТОВ «Ультрафільтр» – задовольняти потреби клієнтів та будувати довготривалі взаємовигідні партнерські відносини.

Запрошуємо до співпраці усіх, кого цікавлять якісні фільтри до сільгосптехніки за прийнятними цінами, та тих, хто цінує надійність і оперативність при роботі з постачальником!

 

Контакти:

+38 (095) 436-45-04
+38 (067) 315-13-84

E-mail: [email protected]

Сайт: www.ultrafilter.com.ua

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь