Amazone виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг Teres 300

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 28
Ви зараз переглядаєте Amazone виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг Teres 300

Німецька компанія Amazone виводить на ринок новий повнооборотний навісний плуг Teres 300 з 4, 5 або 6 корпусами для тракторів потужністю до 300 к.с.

Про це повідомляє пресслужба Amazone.

Плуги Teres 300 V з гідравлічним регулюванням робочої ширини та VS з гідравлічним регулюванням робочої ширини та гідравлічним запобіжним механізмом серійно оснащені функцією безступеневого регулювання ширини зрізу. Крім того, як завіряє виробник, нові корпуси плуга SpeedBlade забезпечують низькі витрати на зношування навіть при роботі на високій швидкості.

Новий корпус плуга SpeedBlade із запатентованою, надзвичайно великою переньою частиною відвалу (грудь відвалу), як завіряє виробник, вирізняється мінімальним зносом основного корпусу. Завдяки підвищенню робочої швидкості, наприклад, з 6 км/год до 10 км/год, точка зношування автоматично зміщується до центру корпусу плуга.

«Таким чином, точка зношування корпусу SpeedBlade навіть при високих швидкостях лежить на збільшених грудях відвалу, а не в зоні смугового або цільного корпусу. Отож при роботі з Teres на високих швидкостях насамперед потрібно буде замінити лише зношені груди відвалу. Це зменшує надзвичайно високі витрати на заміну робочих органів порівняно з традиційними корпусами плугів»,- зазначає виробник. 

Плуги Teres 300 V і VS серійно оснащені безступінчатим гідравлічним регулюванням робочої ширини та адаптацією першої борозни. Це дає змогу з кабіни налаштувати першу борозну та адаптувати її при зміні ґрунтових умов або на схилах. За допомогою гідровиходу на тракторі механізатор може здійснювати гідравлічне і безступінчасте регулювання робочої ширини від 33 см до 55 см на кожному корпусі.

«Важливою перевагою для комфорту та якості роботи є нова автоматична система адаптації першої борозни AutoAdapt. На плугах Teres при зміні загальної ширини відбувається автоматичне, точне налаштування першої борозни. Така адаптація здійснюється через паралелограм та гідроциліндр робочої ширини та гідроциліндр першої борозни. Так, навіть при зміні ширини проводиться якісна оранка на стиках пластів і формується акуратна картина роботи. Крім того, AutoAdapt позитивно впливає також на витрату пального, оскільки тягова траєкторія та кут між польовою дошкою та віссю нижньої тяги не змінюється», – повідомляють в Amazone. 

Додається, що налаштування глибини обробітку здійснюється механічно чи гідравлічно за допомогою опорного колеса. Для Teres також пропонуються два варіанти запобіжного механізму. Перший — зрізний болт, що спрацьовує із зусиллям 6 200 кг. Другий — опційний гідравлічний запобіжний механізм, який при інтенсивних умовах експлуатації забезпечує плавну і бережну роботу.

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь