Редис у стилі графіті приваблює покупців із сектору HoReCa

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 15
Ви зараз переглядаєте Редис у стилі графіті приваблює покупців із сектору HoReCa

Нідерландські виробники редису дуже задоволені його поточними продажами, передає EastFruit. За словами Еріка де Йонга (Erik de Jong) з компанії Jongfresh, попит дійсно «дуже хороший». Після святкування літнього сонцестояння в Скандинавії деякий час спостерігалося невелике падіння цін. Але тепер ринок повернувся на хороший рівень.

«У кліматичному відношенні у нас була досить контрольована весна, за винятком кількох спекотних днів. Це створило дива з якістю редиски. Відтак, покупці дуже задоволені, – цитує виробника редису FreshPlaza. – Показники зараз перебувають на високому рівні. Ба більше, в інших частинах Європи було досить тепло, що добре для продажів. У наших продажах тепер є достатній люфт, щоб добре справлятися з піками і спадами поставок».

Компанія Jongfresh цілий рік постачає червоний, білий, фіолетовий, бузковий редис, білокінцевий редис і низку їхніх комбінацій. Останнім фірмовим продуктом, доданим до асортименту, є так званий «графіті-редис».

«Ми постійно розвиваємося, щоб дивувати наших клієнтів. Цей плямистий редис із графіті, як і раніше, залишається відносно невеликою позицією, і ми поки що не виробляємо занадто багато, але ми бачимо хороший попит на ринку. Спочатку ми продаємо цю новинку представникам сфери гостинності (HoReCa). Найчастіше це стає відправною точкою для оптових і роздрібних продавців, щоб почати працювати з нашою продукцією».

Також читайте:

  • На Черкащині почалася ґрунтова засуха
  • Озвучені причини, чому фермери відмовляються від гречки
  • Жнива-2024: в Україні вже намолочено понад 15 мільйонів тонн зернових та олійних
  • Мінагрополітики та учасники зернового ринку підписали Меморандум про взаєморозуміння

Джерело:  east-fruit.com.Теги:  Нідерланди, вирощування редису.Читайте більше новин з розділів:  Світ Усі новиниБудь ласка, Поділіться інформацією зі своїми друзями Поділитися в Facebook Поділитися в Twitter Поділитися в Teelegram Дізнавайтесь першими найсвіжіші агрономічні новини України та світу на нашій сторінці в Facebook, Twitter Telegram.

Коментарі та відгуки

Показати/сховати бокову панель

Інтернет магазин

Насіння, саджанціПестициди, добрива, агрохімікатиТеплиці та все для нихКапельний поливБіодобриво ЯросОплата і доставка

Останні новини

Підпишись у facebook

ІАС "Аграрії разом"

Калькулятори

QR-код сторінки

QR Code for https://agrarii-razom.com.ua/news-agro/redis-u-stili-grafiti-privablyue-pokupciv-iz-sektoru-horeca endshio.jpg yaros.jpg

Зареєструйтесь на сайті, щоб отримати більше можливостей

Зареєструватися Більше про можливості
agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь