Послуга єЧерга для вантажного автотранспорту починає діяти у ще одному пункті пропуску на українському кордоні

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 38

Послуга єЧерга для вантажного автотранспорту починає діяти у ще одному пункті пропуску на кордоні України, повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури на своїй сторінці у Facebook.

«З 22 липня послуга єЧерга для вантажівок почне працювати для порожніх вантажівок на пункті пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» на кордоні з Румунією. Тож, порожні вантажівки зможуть перетнути вказаний пункт пропуску лише за попереднім записом в системі єЧерга на сайті echerha.gov.ua або через застосунок єЧерга», – йдеться у повідомленні.

Як уточнили в міністерстві, реєстрація в системі єЧерга для перетину кордону у вказаному пункт стартувала 21 липня о 12:00. Безпосередньо рух вантажівок за новим записом розпочнеться 22 липня о 12:00.

«Нагадаємо, наразі єЧерга для вантажівок працює на 15 пунктах пропуску для вантажівок. Разом із «Красноїльськ – Вікову де Сус» цей перелік складатиме 16 міжнародних автомобільних пунктів пропуску», – зазначили у міністерстві, додавши, що загалом за час дії послуги кордон України за онлайн-записом вже перетнуло 1,038 млн вантажівок.

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь