Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 28
Ви зараз переглядаєте Британці з найпопулярнішої каші українців зробили чай

Гречка є безглютеновим продуктом, який містить низку важливих поживних речовин, включаючи білок та особливо клітковину, що є її основним компонентом. Гречка може використовуватися як безглютенова альтернатива для тих, хто страждає на целіакію. За даними платформи маркетингових досліджень Mintel, вона, наприклад, досить популярна в Німеччині.

Grechka виробляє продукти з гречки в різних формах, включаючи гречане зерно та гречаний чай (натуральний та зі смаком персика).

“Це практично як чай матча. Він поживний, без кофеїну і смакує як печиво, ” – сказала Датта.

Історія Grechka почалася з того, що одна зі співзасновниць під час карантину відчувала проблеми зі своїм харчуванням і вагою, що вплинуло на інші аспекти її життя. Це привело її до вивчення принципів харчування та розуміння зв’язку між звичками у споживанні їжі та їхніми наслідками. Гречка, як простий і поживний продукт, стала її першим кроком до покращення самопочуття. Так виникла місія Grechka – донести корисні властивості гречки до британців.

“Наша гречка проходить процес пропарювання (як пропарений рис), що допомагає зберегти поживність та покращити смак. Деякі виробники підсмажують гречку, це руйнує багато корисних елементів, ” – пояснює Датта.

100 грамів гранульованого гречаного чаю на сайті стартапу коштує £14,90

Він багатий антиоксидантами та рутином і, природно, не містить кофеїну.

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь