Wanted Vegan годує українців рослинним салом та креветками

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 33
Ви зараз переглядаєте Wanted Vegan годує українців рослинним салом та креветками

Заснований у 2020 році Романом Квашенком, який 20 років пропрацював у сфері виробництва та дистрибуції інгредієнтів для харчової промисловості, Wanted Vegan швидко здобув популярність серед українців завдяки смачному рослинному м’ясу.

Перші продукти бренду з’явилися на полицях супермаркетів у серпні 2020-го

Спочатку це були бургерні котлети та нагетси. Протягом наступних років асортимент поповнився рослинним фаршем, котлетою по-київськи та сашимі зі смаком лосося. Останні два продукти стали першими такого роду на українському ринку. 

За принципом виготовлення сашимі створюють і рослинне сало.

Виготовлення сала – це справжнє мистецтво, говорить Роман

Для приготування сала використовують пароконвекційні печі або термокамери, де варять стабілізаційну суміш. Суміші різних кольорів для сала накладають шарами, як торт, а потім знову запікають, щоб шари склеїлися і створили монолітний продукт з виглядом справжнього сала з м’ясними прожилками. Після охолодження продукт нарізають, заморожують та фасують за допомогою вакуумного пакувальника.

Популярність сала вражаюча: за тиждень після запуску компанія продала майже всі 80 кг, які були на складі, причому половину партії – у перший день. 

Зараз, попри війну, Wanted Vegan продовжує шукати інновації та способи вирішення існуючих на ринку проблем. Наприклад, сировину з Європи уже вдалося замінити на власну внаслідок інвестицій у нове обладнання. 

Тільки минулого року в обладнання було інвестовано 10 млн грн. Тоді ж було запущено два нові продукти — веган-сашимі зі смаком тунця та копченого лосося.

Wanted Vegan не обмежується лише веганами. Бренд орієнтований на всіх, хто прагне скуштувати смачну, але не м’ясну їжу. До речі, у виробництві інноваційної їжі також працюють не вегани. 

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь