FJDynamics представить нову систему автоматичного рульового управління на виставці AgQuip 2024 в Австралії

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 70
Ви зараз переглядаєте FJDynamics представить нову систему автоматичного рульового управління на виставці AgQuip 2024 в Австралії

FJDynamics, світовий лідер у галузі точного землеробства, дебютує на виставці AgQuip 2024, найбільшому заході у сфері агробізнесу в Австралії. Під час заходу, який пройде з 20 по 22 серпня, компанія продемонструє свою новітню систему автоматичного управління: AT2 Max.

Одним із яскравих моментів участі FJDynamics в AgQuip 2024 є запуск системи автоматичного рульового управління FJD AT2 Max, вдосконаленої системи автоматичного рульового управління в якості комплекту для модернізації. Базуючись на успіху оригінальної AT2, яка вже використовується в більш ніж 30 країнах, AT2 Max вирізняється покращеним обладнанням із більшим 12,1-дюймовим дисплеєм і потужнішим процесором ЦП. Ці оновлення забезпечують кращий користувацький досвід і швидшу обробку, даючи змогу операторам насолоджуватися більш плавною роботою на екрані, точно переміщаючись різними ландшафтами, згідно з FJDynamics.

«У FJDynamics ми пишаємося нашою традицією інновацій у точному землеробстві. Із запуском системи автоматичного рульового управління AT2 Max ми прагнемо надавати більш доступні рішення для сільського господарства, допомагаючи фермерам будувати стійке та прибуткове сільськогосподарське майбутнє», – сказав Янг Ян, директор FJD Precision Agriculture.

Системи точного розпилення

На додаток до AT2 Max, FJDynamics також представить систему автоматичного управління FJD ATS Precision Spray. Створена на основі перевіреної технології автоматичного керування FJDynamics, система ATS забезпечує точність захисту врожаю, даючи змогу тракторам точно розпилювати та автоматично керувати за бажаними траєкторіями. Ці моделі пройшли польові випробування і розроблені для задоволення різних сільськогосподарських потреб, сприяючи переходу від традиційного землеробства до технологічно орієнтованого майбутнього в Океанії.

Автономні газонокосарки

Ще однією важливою інновацією, яку представить FJDynamics, стане роботизована газонокосарка FJD FR4000. Працюючи на технології RTK, ця роботизована газонокосарка забезпечує точність на рівні сантиметра і неперевершену автономність, революціонізуючи догляд за газоном. Завдяки таким функціям, як інтелектуальне розпізнавання меж і поліпшена візуальна навігація, FR4000 встановлює новий стандарт у догляді за газоном.

FJDynamics також представить інші інноваційні газонокосарки, включно з самохідною газонокосаркою Z42P Smart Lawn Mower і роботизованою газонокосаркою RM21. Ці моделі, що працюють на чистій електроенергії та акумуляторах великої ємності, розроблені для мінімізації вуглецевого сліду під час догляду за газоном, що робить їх ідеальними для великомасштабних ландшафтних проєктів, як-от поля для гольфу, спортивні майданчики та сади.

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь