У серпні-жовтні Китай збільшить імпорт пальмової олії

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 19

Імпорт пальмової олії до Китаю з серпня до жовтня ц.р. перевищить 1,08 млн тонн, повідомляє Oleoscope з посиланням на оцінки національного інформаційного центру КНР з зерна та олії.

Як пояснюється, підвищення обсягів закупівель продукту буде зумовлене збільшенням прибутку від імпорту пальмової олії останнім часом, на тлі чого китайські підприємства збільшують закупівлі на зовнішніх ринках. Моніторинг графіка руху суден показує, що очікуваний обсяг прибуття пальмової олії до портів Китаю з серпня по жовтень становитиме 300 тис. тонн, 360 тис. тонн та 420 тис. тонн відповідно.

Також повідомляється, що у серпні внутрішні запаси пальмової олії в КНР зросли до 590 тис. тонн, що лише на 70 тис. тонн менше, ніж за аналогічний період минулого року.

«З огляду на постійне зростання виробництва пальмової олії у Південно-Східній Азії та тимчасовий тиск експорту, очікується, що прибуток Китаю від імпорту пальмової олії підвищиться, що ще більше сприятиме збільшенню закупівель. Прогнозується, що внутрішні поставки пальмової олії ослабнуть у четвертому кварталі, а діапазон цін коливатиметься», – йдеться у повідомленні.

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь