В Мінагрополітики обговорили з тимчасовим повіреним посольства Болгарії Ніколаєм Ненчевим експорт української агропродукції

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 39
Ви зараз переглядаєте В Мінагрополітики обговорили з тимчасовим повіреним посольства Болгарії Ніколаєм Ненчевим експорт української агропродукції

Тарас Висоцький зустрівся з тимчасовим повіреним у справах Посольства Республіки Болгарія в Україні Ніколаєм Ненчевим.

Сторони обговорили питання експорту української агропродукції до Болгарії.

Як зазначив Тарас Висоцький, Україна дуже високо цінує співробітництво з Болгарією. Зокрема, щодо допомоги українським аграріям в питанні експорту сільгосппродукції. Тарас Висоцький наголосив, що між Україною і Болгарією завжди був конструктивний діалог щодо вирішення різних питань. Це, за його словами, сприяє зміцненню двосторонніх відносин між Україною та Болгарією.

В свою чергу Ніколай Ненчев висловив свою підтримку Україні, підкресливши, що Болгарія готова надалі допомагати і співпрацювати. Він зауважив, що Болгарія зацікавлена в імпорті з України насіння соняшника, пшениці, кукурудзи та сухого молока. Також Болгарія готова сприяти транзиту української агропродукції до морських портів країни.

Тарас Висоцький та Ніколай Ненчев домовилися узгодити позиції обох країн з національними урядами та за необхідністю оперативно координувати ситуацію. 

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь