Компанія «ТАС Агро» інвестувала 15 млн доларів у нову техніку

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 20
Ви зараз переглядаєте Компанія «ТАС Агро» інвестувала 15 млн доларів у нову техніку

Про це повідомив генеральний директор «ТАС Агро» Олег Заплетнюк, передає Агробізнес Сьогодні.

За його словами, наразі в агрохолдингу відбуваються масштабні зміни. Зокрема, оновлено топ-менеджмент, інвестовано 15 млн доларів США у нову техніку та у кожному кластеру створюються виробничі бази замкнутого циклу і мобільні сервісні бригади для обслуговування техніки в польових умовах. Важливою частиною такої стратегії компанії стало придбання сучасної техніки, котра б дала змогу працювати за оптимальною для кожного кластеру технологією. Це ж також стосується і мінерального живлення посівів, оскільки стало зрозумілим, що із відчутним подорожчанням добрив на тлі низьких цін на зерно, необхідно змінювати способи їх внесення.

З цією метою ми придбали такі унікальні агрегати як глибокорозпушувачі BEDNAR TERRALAND TN, спроможні якісно розпушувати ґрунт під кукурудзу чи соняшник і водночас вносити міндобрива у глибші шари ґрунту, причому навіть на двох різних рівнях. Ці агрегати показали себе дуже добре, а тому ми придбаємо ще декілька одиниць – у модифікації PROFI. Спеціально під них ми придбали ще одну цікаву розробку BEDNAR – причіпні двокамерні бункери для міндобрив COMBO-SYSTEM, завдяки яким власне і можна провадити глибоке рихлення ґрунту із одночасним внесенням міндобрив, – каже Олег Заплетнюк.

Генеральний директор «ТАС Агро» пояснює вибір компанії на користь саме універсальних культиваторів BEDNAR VERSATILL комплексним поєднанням різних переваг.

Читайте також: Розумна зміна технології в «ТАС Агро» з технікою BEDNAR

По-перше, це універсальні ґрунтообробні агрегати і вони можуть інтенсивно використовуватися впродовж усього сезону. За їх допомогою ми можемо мілко закрити вологу на глибину 3 сантиметри, а можемо спрацювати на всі 15 сантиметрів вглиб. Тут велика кількість додаткового оснащення – вирівнюючи планки, подрібнюючи котки і це все відмінно працює. Після збирання пшениці, ріпаку, сої чи інших культур ми можемо якісно полущити стерню, посіяти сидерати, а потім тим самим культиватором VERSATILL надійно заробити сидерати у ґрунт. Також із VERSATILL можна виконувати чіткі фінішні вирівнювання полів. Ці агрегати не забиваються і можуть працювати із великою кількістю пожнивних решток на полі, – розповідає він.

Олег Заплетнюк каже, що багато агрокомпаній для виконання таких операцій використовують переважно дискові агрегати, але такі лапові моделі як VERSATILL є набагато ефективнішими.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь