Віталій Коваль обговорив з асоціаціями процес відновлення та розвитку агросектору України

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 15
Ви зараз переглядаєте Віталій Коваль обговорив з асоціаціями процес відновлення та розвитку агросектору України

Міністр аграрної політики та продовольства України Віталій Коваль зустрівся  з представниками Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ).

У зустрічі також взяли участь перший заступник Міністра Тарас Висоцький, заступник Міністра Людмила Шемелинець, держсекретар Мінагрополітики Віктор Канцурак.

Під час зустрічі були обговорені проблемні питання аграріїв: логістика, зрошення і українське насінництво, підтримка агровиробників на прифронтових територіях.

Як наголосив Віталій Коваль, основні пріоритети Мінагрополітики – курс на євроінтеграцію та відкриття нових ринків, глибинна переробка і підтримка тваринництва. І важливу роль в реалізації цих завдань відіграють підприємці, яких об’єднує УКАБ.

«Дякую за те, що тримаєте аграрний «фронт» і пропагуєте український продукт в країнах світу. УКАБ, щоб допомогти аграріям вийти на європейські ринки,  відкрив офіс в Брюсселі. Переконаний, з такою підприємницькою енергією, як у вас, разом ми зробимо багато позитивних змін в аграрному секторі. Адже Україна має перетворитися з аграрної на агроіндустріальну країну», – підкреслив Віталій Коваль.

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь