Хліб з поживністю м’яса: пекарі експериментують з інноваційним борошном

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 35
Ви зараз переглядаєте Хліб з поживністю м’яса: пекарі експериментують з інноваційним борошном

Основною метою співпраці є використання високопротеїнового борошна на основі дріжджів, яке Equii розробила за допомогою передових наукових досліджень та інновацій у бродінні. 

Це борошно відзначається повним профілем білків, оскільки містить усі дев’ять необхідних для організму амінокислот – як м’ясо

Bridor використовуватиме інноваційне борошно для виготовлення різноманітних хлібобулочних виробів, серед яких хліб для сендвічів, французькі багети, хлібні рулети, артізанські булочки та інші продукти. 

Їх можна буде скуштувати у ресторанах, пекарнях та навіть шкільних кафе по всій Північній Америці.

За словами Балджіта Гхотри, співзасновника Equii, це партнерство відкриває можливість поширити білкові продукти на основі дріжджів серед ширшої аудиторії, пропонуючи смачні та поживні альтернативи для професійних пекарів і ресторанів.

Equii вже відома своїми інноваціями у галузі борошняних виробів. Їхній флагманський продукт — хліб, що містить 8–10 грамів білка на порцію та на 30% менше вуглеводів у порівнянні з традиційними продуктами. 

Нещодавно компанія розширила свій асортимент, представивши лінію пасти, яка також збагачена білками. Наприклад, рігатоні від Equii містять 26 грамів білка на порцію, а макарони з сиром — 19 грамів.

Генеральний директор Bridor Ерік Жюйє де Сен-Лаже говорить, що це партнерство стало важливим кроком для компанії. На його погляд, дріжджові білки відкривають нові перспективи для харчової промисловості завдяки своїм поживним властивостям і можливістю стабільного виробництва. 

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь