Українська логістика під час війни – у фокусі Fat-and-Oil Industry-2024

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 5
Ви зараз переглядаєте Українська логістика під час війни – у фокусі Fat-and-Oil Industry-2024

Через війну в Україні порушено традиційні логістичні ланцюжки та шляхи експорту. Особливо це стосується портів – головної транспортної артерії для постачання української агропродукції на зовнішні ринки. Тому тема логістики буде серед головних на ХХІІ Міжнародній конференції «Fat-and-Oil Industry-2024», яка відбудеться 30 жовтня в Києві.

Одним зі спікерів виступить фрахтовий брокер та провідний менеджер з морських перевезень компанії «Формаг Груп» Іван Поздняков. Тема його презентації: «Українська логістика під час війни. Виклики та нові рішення. Відновлення роботи морських портів Одеси».

Компанія «Формаг Груп» (входить до складу транспортного холдингу GTI) – один із лідерів морської логістики незалежної України, яка почала роботу в 1992 році. До сфери діяльності компанії входить агентування суден, фрахтування суден, експедирування вантажів, проєктні перевезення.

На майданчику Fat-and-Oil Industry-2024 зберуться провідні учасники олійно-жирової галузі України: виробники, експортери та імпортери олійних і продуктів переробки, а також представники суміжних галузей.

Програма конференції включає два основні блоки – ринковий та логістичний.

Детальна програма 

Запрошуємо приєднатися до конференції – встигніть зареєструватися на сайті АПК-Інформ!

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь