Як ефективно використовувати відходи агропродукції для вироблення енергії – дізнаємося на Fat-and-Oil Industry-2024

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 7
Ви зараз переглядаєте Як ефективно використовувати відходи агропродукції для вироблення енергії – дізнаємося на Fat-and-Oil Industry-2024

Відходи переробки аграрної продукції можна використовувати для вироблення теплової та електричної енергії і таким чином оптимізувати витрати підприємства. Як саме та які технології будуть найбільш ефективними – дізнаємося у ході ХХІІ Міжнародної конференції «Fat-and-Oil Industry-2024», яка відбудеться 30 жовтня в Києві.

Володимир Ліфшиць, директор ТОВ «Котлоенергопроект», стане одним із спікерів другої ринкової панелі конференції «Зростаючий ринок альтернативних олійних, особливості торгівлі з європейськими партнерами та підвищення ефективності внутрішньої переробки».

У своїй доповіді експерт розповість про використання відходів переробки сільгосппродукції для вироблення теплової та електричної енергії: види палива, типи електростанцій, наведе дані з собівартості виробленої електроенергії та презентує реалізовані проекти.

ТОВ «Котлоенергопроєкт» – провідна компанія на ринку промислової енергетики України. Має більш ніж 20-річний досвід проектування, виготовлення, монтажу, пуску та налагодження теплоенергетичного та паливного обладнання на ринку промислової та комунальної енергетики України, країн СНД, Європи, Близького Сходу та Африки.

Детальна програма Fat-and-Oil Industry-2024.

Запрошуємо приєднатися до конференції усіх, кому цікавий розвиток олійно-жирової галузі – встигніть зареєструватися на сайті АПК-Інформ! До старту лишилося всього 9 днів!

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь