Фермерка з Вінниччини Катерина Олійник (бренд «Кучерява фермерка») вирощує та переробляє органічний перець 35 різних сортів і гібридів. Нещодавно асортимент соусів її виробництва поповнився новим поєднанням гострого халапеньо та солодких мандаринів.
Про це фермерка розповіла у своєму Instagram.
«Перша партія мандариново-перчикового соусу пішла в небуття. Ми зіпсували 15 кг фруктів, бо цедра сорту мандарина, який ми спочатку вибрали, під час варіння виявилася гіркою. Окрім цього, попадалися насінини, і гіркота множилася на два. Але ми знайшли той самий ідеальний сорт мандарина», — зазначає Олійник.
Основа соусу — мандаринове пюре. Обов’язково додають свіжу цедру — у ній весь запах та аромат.
Маринований перець ТМ «Кучерява фермерка» входить до «Неймовірної крафтової торбини» — платформи, де об’єднані українські виробники крафтової продукції.
Джерело:
Agroportal.ua