Про це повідомляє Agri-gator.
«Ми вже кілька років вирощуємо, миємо, шліфуємо і фасуємо спеціальну дрібну, так звану бебі-моркву, яку продаємо під торговою маркою “Моркішка”», – розповів Віталій Штанько, директор «Полтава-сад».
За його словами, з таким же настроєм приступили і до виробництва бебі-картоплі.
«Це не відходи виробництва, так звана “свиняча” картопля. Це спеціально вирощена дрібна картопля смачних сортів, розфасована для зручного споживання. Її можна запікати, варити, смажити, використовувати в різних стравах», – додав підприємець.
Як зазначає Штанько, новий вид продукції купують не тільки кінцеві споживачі для приготування вдома, їм також зацікавилися ресторатори.