Садівники відходять від хімії та для зберігання абрикос використовують охолодження

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 12
Ви зараз переглядаєте Садівники відходять від хімії та для зберігання абрикос використовують охолодження

Господарство «РО-САД» вирощує абрикоси, які будуть максимально безпечними для вживання і не зашкодять здоров’ю споживача.

У цьому AgroPortal.ua запевнив власник ФГ «РО-САД» Роман Литвиненко.

«Для того, щоб плоди краще зберігалися після збирання, зазвичай промислові виробники застосовують спеціальні препарати за 30 днів до збору врожаю. Ми ж не використовуємо такі засоби, а намагаємося досягти кращої лежкості плодів шляхом їх охолодження. Адже стикалися з проблемою, коли за добу після збору плоди починали виділяти сік і втрачали товарний вигляд. Тому було прийнято рішення придбати напівпричеп-рефрижератор для зберігання абрикос», — прокоментував Роман Литвиненко.

Рефрижератор може вмістити до 20 т продукції. Плоди добре зберігаються за температури 5…10°С не менше 10 днів. Саме такі умови і забезпечує дане обладнання.

Вікторія Полевик, AgroPortal.ua

Джерело:
Agroportal.ua

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь