Українськими овочами зацікавилися японські ресторатори

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 59
Ви зараз переглядаєте Українськими овочами зацікавилися японські ресторатори

Про це йшлося під час зустрічі міністра аграрної політики та продовольства України Віталія Коваля з представниками японських компаній Zensho та Maekawa, а також Японського агентства міжнародного співробітництва (JICA), передає пресслужба Мінагрополітики.

«Zensho має 15 тисяч ресторанів по всьому світу, 10 тисяч з яких знаходяться в Європі. Тому їм цікава наша агропродукція. Зокрема, овочі – картопля, капуста і цибуля» , – зазначив Коваль.

Він зауважив, що співпрацю між країнами також можна розвивати і в напрямках харчових технологій, м’ясного скотарства, вирощування рисових культур і виробництва молочних продуктів.

За словами Коваля, мова йде не лише про експорт аграрної продукції в Японію, а й про відкриття переробного заводу в Україні з виробництва удону та рамену.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь