Вже через два тижні – 27 березня – в м. Київ (конференц-зал Гранд Хол “Софіївський”, Premier Palace Hotel Kyiv) відбудеться конференція «Soybean and Meal market».
Враховуючи її наближення, програму фахового заходу було оновлено. Наразі конференція включає в себе дві ринкові сесії та три панельні дискусії.
В рамках першої ринкової сесії «Глобальні тенденції та особливості українського ринку соєвих бобів», де модераторкою виступить керівниця відділу редакційного контенту та аналітики ASAP Agri Вікторія Блажко, буде розглянуто такі питання:
- Торгівля українською соєю: зростаючий потенціал, ключові імпортери, основні та нові шляхи експорту – спікер Анна Платонова, старший ціновий оглядач ринку олійних культур та продуктів їх переробки в Чорноморському регіоні, Fastmarkets;
- Регулювання ЄС щодо сталого розвитку агропродовольчого сектору: як вже готуватись українському фермеру і переробнику – спікер Володимир Пугачов, к.е.н., виконавчий директор Асоціації «Дунайська Соя» в Східній Європі;
- Ринок соєвих бобів України: тенденції 2024/25 МР та прогнози на 2025/26 МР – спікер Світлана Киричок, аналітик АПК-Інформ.
До першої панельної дискусії на тему: «Особливості торгівлі соєю в поточних ринкових умовах» доєдналась Антоніна Скляренко, президентка, ГО «Українська бобово-соєва асоціація» як модераторка.
Також додалась друга дискусійна панель на тему: «Ключові аспекти EUDR в контексті української сої» з модераторкою Катериною Постоленко, керівницею департаменту сталого розвитку компанії ТОВ «Бюро Верітас Сертифікейшн Україна».
До другої ринкової сесії «Переробка сої та кормовиробництво: інсайти від експертів та можливості для розширення бізнесу» долучились Катерина Мудріян, головний аналітик з олійних культур та олій, ASAP Agri, Галина Матвійчук, співвласниця та комерційна директорка, Любарецький соєпереробний завод та Оксана Юрченко, президентка асоціації «Свинарі України», які будуть висвітлювати теми:
- Ринок соєвого шроту: глобальні тренди та драйвер внутрішньої переробки соєвих бобів
- Привабливість та ризики переробки соєвих бобів: маржа, цінові тренди, тенденції сектору соєвого шроту та макухи
- Ситуація на ринку свинини і тренди у годівлі свиней: чи збільшиться попит на сою і які альтернативні кормові інгредієнти будуть у попиті.
А на завершення конференції відбудеться остання панельна дискусія під назвою: «Тренди та перспективи переробки сої в Україні».
Детально ознайомитися з програмою, спікерами, спонсорами та умовами участі можна за посиланням.
Поспішайте зареєструватися для участі на сайті АПК-Інформ!
Джерело:
apk-inform.com