Про це повідомляє INKORR.
Зі слів Юлії Петрової, розпочали цей бізнес, бо хотіли мати власні фрукти та працювати на своїй землі. Фермерка додала, що вони з чоловіком не мали ані спеціальної освіти, ані досвіду в сільському господарстві, але їхня любов до цієї праці і поради від батька чоловіка допомогли їм почати.
Наразі у фермерів ростуть чотири сорти груш. Щоб отримати гарний врожай фермери «залучають до роботи» бджіл та джмелів. Довелося фермерам стикнутися і з певними проблемами, зокрема шкідниками та зміною клімату, але всі ці негаразди вдалося успішно подолати.
За словами Юлії, урожай збирають вони разом з друзями та переробляють зайві фрукти на сік. Робота в саду для них – не тільки бізнес, а й спосіб розслаблення. Фермери мріють, щоб українські діти споживали власні продукти та не залежали від імпорту.