На Черкащині родина вирощує груші, зайві фрукти переробляють на сік

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 19
Ви зараз переглядаєте На Черкащині родина вирощує груші, зайві фрукти переробляють на сік

Про це повідомляє INKORR.

Зі слів Юлії Петрової, розпочали цей бізнес, бо хотіли мати власні фрукти та працювати на своїй землі. Фермерка додала, що вони з чоловіком не мали ані спеціальної освіти, ані досвіду в сільському господарстві, але їхня любов до цієї праці і поради від батька чоловіка допомогли їм почати.

Наразі у фермерів ростуть чотири сорти груш. Щоб отримати гарний врожай фермери «залучають до роботи» бджіл та джмелів. Довелося фермерам стикнутися і з певними проблемами, зокрема шкідниками та зміною клімату, але всі ці негаразди вдалося успішно подолати.

За словами Юлії, урожай збирають вони разом з друзями та переробляють зайві фрукти на сік. Робота в саду для них – не тільки бізнес, а й спосіб розслаблення. Фермери мріють, щоб українські діти споживали власні продукти та не залежали від імпорту.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь