На Львівщині запустили виробництво чищених і фасованих овочів

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 18
Ви зараз переглядаєте На Львівщині запустили виробництво чищених і фасованих овочів

Про це повідомила пресслужба Департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА у Facebook.

Зазначається, що господарство створене у 2013 році, вирощує зернові, технічні культури та овочі. Під час війни тут звели теплицю, а у 2023 році реалізували інвестиційний проєкт модернізації виробництва завдяки пільговому кредиту в межах Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області.

На базі господарства запрацювали технологічні лінії для миття, очищення, нарізання, вакуумування та фасування овочів. Продукція вже представлена у мережі «Сільпо» та постачається для виробництва вареників і напівфабрикатів до компанії «Мамині традиції».

«Цей проєкт став для нас важливим кроком уперед. Завдяки підтримці з боку обласної програми ми змогли інвестувати у сучасне обладнання, оптимізувати процеси та вийти на нові канали збуту», – розповів керівник господарства Євген Нагірний.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь