Massey Ferguson представив найпотужніші трактори серії 9S

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 24
Ви зараз переглядаєте Massey Ferguson представив найпотужніші трактори серії 9S

Бренд Massey Ferguson, який є частиною корпорації AGCO, під час міжнародної виставки Agritechnica 2023 презентував нову флагманську серію тракторів MF 9S.

Про це у коментарі для SuperAgronom.com розповів Владислав Хвоя, регіональний менеджер AGCO. 

Нова серія складається із 6 моделей потужністю від 285 до 425 к.с. і поєднує силу та універсальність, що дозволяє задовільнити потреби сучасного сільськогосподарського виробництва. Разом із винятково високим рівнем комплектації та передовими технологіями, серія MF 9S встановлює нові стандарти на ринку, пропонуючи найвищий рівень автоматизації та контролю за робочим процесом.

Водночас моделі серії оснащені кабіною нового дизайну Protect-U та такими передовими функціями, як автоматичний розворот у кінці поля MF AutoTurn, можливість для агрегатів управляти роботою трактора та централізоване регулювання тиску в колесах.

«Зокрема, на стенді вперше представлена модель MF 9S.425 — найпотужніша серед усіх коли-небудь розроблених та виготовлених брендом Massey Ferguson машин на власному заводі у місті Бове (Франція)», — додав Владислав Хвоя.

Трактори нової серії мають простору кабіну об’ємом 3,4 м3 та оглядовість на 360° завдяки панорамному склінню. Своєю чергою дизайн Protect-U визначає окреме розташування на відстані 18 см одне від одного кабіни та відсіку двигуна, і таким чином суттєво зменшує рівень шуму в кабіні, а також забезпечує ефективний відтік теплого повітря.

В якості трансмісії інженери встановили на згадану серію тракторів посилену версію добре відомої безступеневої коробки Dyna-VT. Гідравлічна система закритого центра з насосом із загальною продуктивністю 340 л/хв, задню навіску вантажепід’ємністю 12 000 кг, а також посилені передній та задній мости.

Новинку на українському ринку можна буде очікувати у четвертому кварталі 2024 р.

Олена Басанець, SuperAgronom.com

superagronom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь