Земельну реформу в Україні треба посилювати – Сольський

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 8

Переносити «на потім» подальші кроки у проведенні земельної реформи в Україні не варто, навпаки – реформа має посилюватися. Таку думку 30 листопада під час публічної дискусії «Ринок земель в Україні: стан, ефективність, прозорість» висловив міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, повідомляє Укрінформ.

За словами урядовця, земельну реформу позитивно характеризує те, що впродовж кількох років втілення про неї мало говорять. Це означає, що від самого початку було обрано робочий та ефективний варіант відкриття і функціонування ринку землі, хоча свого часу це й викликало бурхливі дискусії.

М. Сольський також нагадав, що для більшості українців — навіть тих, хто стежить за ситуацією в цій галузі, – майже непомітним було те, що за час втілення земельної реформи до неї кілька разів вносили законодавчі зміни, пов’язані, передусім, зі спрощенням процедур.

«Відкладати, переносити «на потім» подальші кроки у межах земельної реформи не варто, навпаки — реформа має посилюватися», – підкреслив міністр.

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь