Більшість новинок CASE IH незабаром будуть доступними і в Україні

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 23
Ви зараз переглядаєте Більшість новинок CASE IH незабаром будуть доступними і в Україні

Про них розповів керівник CASE IH в Україні Віталій Курочкін, передає Агробізнес Сьогодні.

За його словами, протягом цих чотирьох років без проведення «Агрітехніки» команда CASE IH не сиділа склавши руки, тому змогла представити, без перебільшення, унікальні рішення для фермерів. Це і нові трактори, і комбайни, і навантажувачі та найсучасніше технологічне оснащення для підвищення ефективності їх використання.

Пан Віталій радить придивитися до новинки в лінійці гусеничних тракторів QUADTRAC – 778-сильної моделі QUADTRAC 715 AFS Connect.

На сьогодні це – найпотужніший у світі серійний трактор, що має максимально ефективне практичне застосування. QUADTRAC 715 оснащено новим двигуном FPT Cursorіз двоступеневим турбонагнітачем й об’ємом 16 літрів, що працює в парі з унікальною 16-ступеневою трансмісією CASE IH PowerDrive із системою автоматичного керування продуктивністю (APM), – розповідає Віталій Курочкін.

Керівник маркетингу бренду CASE IH в Україні повідомив також про прем’єру найпотужнішої машини в легендарній лінійці тракторів Puma – 260-сильної моделі Puma 260 CVXDrive AFS Connect із новою кабіною, яку виготовлено на відомому заводі в австрійському Сент-Валентині.

Puma 260 CVXDrive – це перша модель лінійки, яка використовує технологію AFS Connect від CASE IH, що забезпечує планування, аналіз і віддалений обмін. Вона має покращену кабіну зі збільшеним на 8% об’ємом, покращеною шумоізоляцією та оглядовістю, – зауважив Віталій Курочкін.

Інноваційні рішення не могли лишитися без нагород «Агрітехніка-2023». Так, срібну медаль у Ганновері отримав Advanced Feedrate Radar, який за допомогою чотирьох радарних блоків на жатці передбачає кількість маси, що надійде до комбайна. Це дає змогу збільшити швидкість роботи комбайна до 20% без ризику закорковування та зупинки роботи.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь