Плуг Tyrok 400 Onland здатний працювати поза борозною

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 24
Ви зараз переглядаєте Плуг Tyrok 400 Onland здатний працювати поза борозною

Про це повідомив керівник «Амазоне Україна» Андрій Михайленко, передає Агробізнес Сьогодні.

За його словами, дедалі частіше вітчизняні аграрії практикують так звану оранку поза борозною, застосовуючи широкі шини. Внаслідок цього виникає значно менше переущільнень, а також режим «поза борозною» сприяє оптимізації тягової траєкторії.

Tyrok 400 Onland переводиться з одного режиму в інший буквально за лічені хвилини за допомогою одного важеля гідравлічного керування. Новий плуг AMAZONE пропонується із 7, 8 чи 9 корпусів, і для роботи з ним бажано застосовувати 400-сильний трактор.

Тут наявні цікаві інтелектуальні рішення, наприклад, автоматичне уповільнення плуга перед розворотом. Також у режимі «поза борозною» рама автоматично засувається за допомогою циліндра перед поворотом, щоб забезпечити максимально низький центр тяжіння й зменшити зусилля, що впливають на трактор і плуг. Усі робочі налаштування здійснюються гідравлічно, – розповів Андрій Михайленко.

Він також зазначив, що вітчизняні аграрії сьогодні прагнуть знайти справді ефективні рішення, які дають змогу скоротити витрати на вирощування сільгоспкультур, але заразом удосконалити агротехнологію, щоб досягти максимальної стійкості посівів і підвищити врожайність.

Це безпосередньо стосується широко популярної в Україні компактної борони Catros+ 03, нове покоління якої було представлено в Ганновері. Ці дискові агрегати пропонують із робочою шириною від 2,5 до 12 м та оснащують інтелектуальною концепцією рами Smart Frame System.

За допомогою Smart Frame System достатньо один раз установити глибину робочих дисків і надалі регулювання глибини обробітку здійснюватиметься простим поворотом стійки утримувача дисків. Відповідно, гарантується ідеальне копіювання поверхні ґрунту й неухильне дотримання заданої глибини обробітку, – пояснив Андрій Михайленко.

Оновлена компактна борона Catros+ 03 може оснащуватися задньою штригельною бороною, ножовим і подвійними котками, а сам агрегат можна обрати як у навісному, так і причіпному варіантах, залежно від робочої ширини та модифікації. Глибина обробітку 510-міліметрових дисків досягає 14 см. Якщо потрібно спрацювати на рівні від 2 см, можна обрати спеціальні 480-міліметрові диски X-Cutter.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь