На Re:farm вперше представили трактор нової лінійки Massey Ferguson 7S

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 21
Ви зараз переглядаєте На Re:farm вперше представили трактор нової лінійки Massey Ferguson 7S

Про це повідомляє компанія IN FORCE GROUP – офіційний дистриб’ютор бренда в Україні.

IFG 09 02 24 2

Призначені для комфорту аграріїв, нові моделі MF 7S в стандартній комплектації оснащені високими технічними характеристиками і поставляються з широким вибором трансмісій, комфортом кабіни, технологіями автоматизації та управління, які підходять для всіх підприємств і сфер застосування.

Нова серія складається з шести моделей тракторів з максимальною потужністю від 145 к.с. до 210 к.с., які тепер будуть доступні в Україні.

 

Потужний та стабільний

Всі нові моделі оснащуються 6,6-літровим шестициліндровим двигуном AGCO Power, що відповідає екологічним нормам Tier 2, і мають фірмову колісну базу бренду довжиною 2,88 метра.

Чіткі позначення моделей MF 7S.145, MF 7S.155, MF 7S.165, MF 7S.180, MF 7S.190 та MF 7S.210 вказують на максимальну доступну потужність. Додаткові 30 к.с. можливо отримати завдяки системі управління потужністю двигуна (EPM) – залежно від режиму роботи.

IFG 09 02 24 3

 

Широкий вибір трансмісій

Щодо трансмісії, то можливо обирати між Dyna-VT Eco та вдосконаленою Dyna-VT Super ECO, яка дозволяє трактору розвивати швидкість 40 км/год при 1 450 об/хв.

Окрім того, для всіх моделей до 180 к.с. можна обрати більш просту, але з тим не менш надійну механічну трансмісію Dyna-6 Super Eco з напівперемиканням передач 24 x 24. Перевірена протягом останніх двох десятиліть, ця конфігурація досягає максимальної швидкості 40 км/год при низьких 1 500 об/хв для економії палива.

 

Комфортна кабіна

Оператори MF 7S оцінять комфорт кабіни, який забезпечується новим підлокітником, контролером Multipad та системою кондиціонування. Вперше дані опції були представлені на тракторах серії MF 8S та отримали нагороду «Трактор року».

Ціну на MF7S можна дізнатись в офіційних дистриб’юторів бренду Massey Ferguson. На даний момент в Україну завезено один трактор нової серії.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь