Експерти прогнозують зростання цін на кондитерський фундук

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 26
Ви зараз переглядаєте Експерти прогнозують зростання цін на кондитерський фундук

Таку думку висловив Еліо Рессіа, фахівець консалтингової компанії Corylus Est (Італія), передає AgroTimes.

«Це для України перспективний експортний продукт, оскільки більшість горіхів для кондитерської промисловості досі імпортуються з-за кордону», – пояснює він.

Зауважується, що з початком фундукового буму більшість садівників саджали десертні сорти. Зараз набирає обертів новий тренд – вирощувати для переробки.

Переваги та привабливість цього напрямку для українського бізнесу експерт описує наступними чинниками:

• Об’єм ринку горіхів для переробки має значний дефіцит уже багато років.
• Цінова пропозиція стабільна і її коливання мінімальні.
• Фундук знаходить все більше напрямів застосування у харчовій та косметичній промисловості, тому привертає увагу виробників та відкриває нові ринки для продажу.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь