Фріпси з кавуна та пастила із йогурту: у Рівному варять унікальні фруктові снеки

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 13
Ви зараз переглядаєте Фріпси з кавуна та пастила із йогурту: у Рівному варять унікальні фруктові снеки

Засновниця бренду Тетяна Новачук почала варити пастилу ще у 2018 році, а тепер і навчає це робити інших.

За місяць Oda Smakot переробляє близько 500 кг фруктів та ягід

Ласощі готуються у власному приміщенні, де останні 4 роки крім Тетяни працює ще команда помічниць.

Асортимент майстерні дуже різноманітний. Тут готують 15 смаків фруктової пастили, 5 варіантів пастили на основі йогурту під назвою «Йогуртасики», а також 9 видів курячих джерків – високобілкових снеків на основі курячого м’яса. 

Тетяна розповідає, що «Йогуртасики» – це насправді пастила зі 100% йогурту з додаванням фруктових наповнювачів, – горішків і полуниці.

Також вона додає, що у складі стандартної фруктової пастили завжди є яблуко, банан як природний підсолоджувач і ягода. Таким чином навіть з кислої смородини можна отримати смачну пастилу.

Засновниця говорить, що виробництво пастили вимагає не лише знань, але й досвіду. Тетяна самостійно розробляє технологію обробки фруктів і ягід, аби мати можливість виготовляти пастилу протягом усього року.

Однак є продукти, які Oda Smakot сушить тільки в сезон, наприклад, полуницю. Тому полунична пастила доступна обмежений час – в сезон збору полуниці. Готовий продукт може зберігатися цілий рік.

Окрім пастили, Oda Smakot виготовляє фріпси з кавуна. Це – сушені скибочки цієї ягоди. Хоча процес сушіння кавуна доволі трудомісткий через його водянисту структуру, зазначила засновниця виробництва.

agrarii-razom

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь