Господарство на Одещині замість сливи вирощує столовий виноград і персик

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 13
Ви зараз переглядаєте Господарство на Одещині замість сливи вирощує столовий виноград і персик

Про це розповідає Олександр Терзі, співвласник ТДВ «Арсі Агро», передає AgroTimes.

«Умовний покупець сьогодні скоріше купить дорожчий персик, ніж сливу – вона специфічніша, частка її споживачів менша, ніж персика чи черешні. Хоча в нас були дуже врожайні сорти, ми вважали, що вигідніше вивільнити з обслуговування плантацій сливи людський ресурс і застосувати його на цікавіших для нас напрямках – столовому винограді та персику», – зауважив Терзі.

Саме збирання сортів персика «Ред хейвен» і «Крест хейвен» збігалося в господарства зі збиранням сливи, тепер в «Арсі Агро» наразі є додаткова бригада, резюмує співвласник компанії.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь