Ягідники Закарпаття запроваджують нову технологію дозрівання лохини

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 13
Ви зараз переглядаєте Ягідники Закарпаття запроваджують нову технологію дозрівання лохини

Фермерське господарство Green Farm із села Тарнівці Ужгородського району, що спеціалізується на вирощуванні лохини, планує розширити площу вирощування органічної лохини вдвічі та запроваджує нову для технологію вирощування. Про це йдеться у повідомленні компанії на офіційній сторінці у Фейсбук.

Новий урожай ягід, вирощених за новою технологією, планують зібрати у 2025 р.

«Ми вже зараз розширюємо площу плантацій вдвічі і запроваджуємо нову технологію дозрівання лохини в горщиках. Все для того, аби у 2025 році радувати наших поціновувачів ягідок найсмачнішим раннім урожаєм», – йдеться у дописі.

Ягідники Закарпаття обіцяють, що буде багато великих ягід раннього сорту Дюк. Додають, що садивні матеріали і технології привезли зі сертифікованих центрів у ЄС.

0
Перегляди: 0

AgroNews

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь