Конференція «Зерно і переробка: розвиток попри війну»

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 26
Ви зараз переглядаєте Конференція «Зерно і переробка: розвиток попри війну»

Анонс

За більш ніж 2 роки війни аграрний сектор України зазнав збитків на $80,1 млрд (дані Світового банку), а прямі сягають понад $10 млрд. Тому весь агробізнес і зернопереробна галузь продовжують працювати, відновлюватися та розвиватися, щоб відновити наші галузі та зміцнити країну в цілому.

Відповідно, основними питаннями на сьогодні лишаються такі: як зробити аграрний сектор країни в умовах війни прибутковим; як активізувати розвиток зернопереробки; як побудувати енергоефективне та енергонезалежне виробництво; відкриття та вихід на нові ринки збуту. На ці та багато інших нагальних питань ми спробуємо знайти відповіді в рамках дискусійних панелей та окремих презентацій у ході конференції «Зерно і переробка: розвиток попри війну», яка відбудеться 18-20 вересня 2024 року в м. Київ та буде присвячена 10-річчю роботи Спілки «Борошномели України».

 

Організаторами заходу виступають Спілка «Борошномели України», Trend&Hedge Club та Agro Marketing Agency. Генеральні партнери – Alviva Group та «Київмлин». Генеральний спонсор – «Бюлер Україна». Ексклюзивний спонсор – SocTrade. Спонсор – OLIS.

Форум «Зерно і переробка: розвиток попри війну 2.0» – це два дні інформаційного інтенсиву, панельних дискусій з експертами, практиками та аналітиками аграрного ринку, необмеженого спілкування з дійсними та потенційними партнерами, обміну ідеями та досвідом.

Також у ході заходу відбудеться виставка обладнання та технологій для обробки та переробки зерна, визначення якості, хлібопекарських технологій, пакувального обладнання та інших матеріально-технічних новинок для роботи галузі.

 

Основні теми для обговорень:

  • Глобальні тренди: світ та Україна

  • Поточний стан економіки та аграрного ринку України

  • Експорт продуктів переробки зерна: виклики, можливості, підтримка

  • Нові зернові продукти. Які перспективи для переробників?

  • Тренди в Agri Food та Grain Food

  • Маркетинг, збут, промоушен: внутрішній та зовнішній ринки

  • Погляди харчової індустрії щодо державної підтримки

  • Енергоефективність та незалежність

  • Який прибуток у переробці. В які напрями інвестувати?

  • Сучасні технологічні рішення для зернової та переробної індустрії

 

Захід буде цікавим для:

  • Компаній, що займаються вирощуванням, зберіганням і переробкою зерна та сільгосппродукції

  • Виробників борошна, хлібобулочних виробів, макаронів, круп та ін.

  • Постачальників борошномельної та круп’яної продукції, харчових домішок і комбікормів, упаковки, сировини, обладнання та технологій

  • Представників ритейлу

  • Трейдерів та логістів

  • Представників влади та бізнесу

  • Інших учасників зернового, зернопереробного та суміжних ринків

 

Переглянути, як це було минулого разу, можна за посиланням

Умови участі у конференції

Реєстраційний внесок для одного учасника

Вартість*

Умови оплати

Взяти участь

9200 грн

При реєстрації до 31 серпня (включно)

Посилання на реєстраційну форму

10500 грн

Із 1 вересня

* Вартість вказано за одного делегата від компанії

ЗНИЖКИ та СПЕЦІАЛЬНІ УМОВИ:

20% – для членів Спілки «Борошномели України» та Trend&Hedge Club

20% – для трьох і більше учасників від однієї юридичної особи

Знижки не додаються!

СПЛАТА РЕЄСТРАЦІЙНОГО ВНЕСКУ ВКЛЮЧАЄ:

  • Участь у роботі конференції одного делегата

  • Отримання матеріалів конференції

  • Кава-брейки, обіди та всі заходи, передбачені у рамках конференції

АУДИТОРІЯ УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ

Власники та топменеджмент агробізнесу; сільгоспвиробники; зернотрейдери; виробники борошна, круп, макаронів, комбікормів та інші зернопереробні підприємства; представники елеваторних комплексів, логістичних, фінансових компаній і ритейлу; постачальники МТР, обладнання та технологій; представники влади й інші учасники агропромислового та суміжних секторів.

На конференції « Зерно і переробка: розвиток попри війну » очікується більше 300 делегатів.

 

Взяти участь

За оновленнями слідкуйте на сайті конференції

Програма форуму «Розвиток попри війну: зерно і переробка. Рік 2024» 18-20 вересня, м. Київ, готель Ramada Encore Kyiv

 

18 вересня

(Конференц-зала Kyiv Ballroom, 1-й поверх)

12:00-13:30 Реєстрація. Вітальна кава

13:30-15:00 Круглий стіл «Перспективи виходу українського борошна, круп, макаронних та хлібних виробів на ринки Західних Балкан»

15:00-15:20 Перерва

15:20-16:30 Панельна дискусія «Діалог сільгоспвиробників та зернопереробників відносно розширення сировинної бази: вирощування спеціальних сортів пшениці, жита та круп’яних культур»

 

16:30-16:50 Перерва

16:50-18:00 Круглий стіл «Проблема якості української пшениці та шляхи її вирішення. Аналіз борошномельних властивостей пшениці врожаю 2024 року»

18:00-20:00 Вітальний коктейль та нетворкінг

 

19 вересня

(Event Hall Kiev, 2-й поверх ТЦ «Атмосфера»)

7:45-8:45 Реєстрація. Вітальна кава

8:45-9:00 Вступне слово організаторів та офіційних представників

Сесія 1. Економіка та ринок зернової сировини

Модератор: Олександр Варавка , голова наглядової ради «Алвіва груп»

9:05-9:25 Основні виклики зернового року 24/25

Тарас Висоцький, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України

9:25-9:55 Пшеничні розстановки: Україна та світ

Юрій Гаврилюк, Barva Invest, партнер

9:55-10:15 Перспективи нішевих культур: жито, гречка, просо, овес, горох

Андрій Біленький, незалежний аналітик аграрного ринку

10:15-10:35 Логістика нового сезону: перепони та можливості

Олександр Соловей, Spike Brokers, партнер

10:35-10:55 Макроекономічна нормальність країни, що не здається

Олег Устенко, економіст, ексрадник президента України

10:55-11:25 Кава-брейк

11:25-12.25 Панельна дискусія «Шляхи енергетичної ефективності та незалежності в агро: вирощування, переробка, логістика»

Модератор: Катерина Конащук, Trend&Hedge Club

 

12:25-13:30 Обід

(зала New York, 2-й поверх ТЦ «Атмосфера»)

Сесія 2. Внутрішній та зовнішні ринки продуктів переробки зерна

Модератор: Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України»

13:30-13:50 Україна на зовнішніх ринках: стан та перспективи

Тарас Качка, заступник міністра економіки, торговий представник України

13:50-14:10 Світовий ринок борошна, круп та макаронів

Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України», експерт FАО ООН

14:10-14:40 Український ринок борошна та висівок

Андрій Поздняков, директор ТОВ «Вінницький комбінат хлібопродуктів №2»

Сергій Сакіркін, експерт Спілки «Борошномели України»

14:40-15:00 Ринок круп та пластівців

Олександр Ясинський, комерційний директор ТОВ «Терра»

15:00-15:20 Перспективи ринку органічної продукції

Олена Манзюк, заступник керівника відділу сертифікації з питань якості, Провідний фахівець із сертифікації ТОВ «Органік Стандарт»

15:20-1 5:4 0 Технологічні аспекти сучасного виробництва високоякісної продукції

Андрій Шаран, генеральний директор ТОВ «Бюлер Україна»

15:4 0-1 6:4 0 Мова технологій: контроль якості на різних етапах виробництва агропродукції

Наталія Савосіна, менеджер компанії SocTrade

16:00-16:15 Аналіз змін на ринку хлібобулочних виробів

Олександр Тараненко, заступник генерального директора ТОВ «Хлібні інвестиції» 

16:15-16:30 Перспективи зростання вітчизняного ринку макаронних виробів

Спікер уточняється

16:30-17:10 Світові та українські тренди на ринку борошняної бакалії

Марина Забарило, директор Consumer Panel Services GfK Ukraine

Олена Лапшова, маркетинг-менеджер ТОВ «Лесаффр Україна»

17:30-22:30 Підбиття підсумків конференції, дружня вечеря від генеральних партнерів Alviva Group та «Київмлин» (ресторан «Трипільське Сонце», вул. Боровкова, 81, Підгірці (https://trypillyaclub.com.ua)

 

20 вересня

11:00-16:00 Урочисте засідання Спілки «Борошномели України» з нагоди 10-річчя

Щодо питань участі, розміщення реклами, виступу з доповіддю звертайтеся до координаторів:

AGRO MARKETING AGENCY

Святослав Ткаченко

+38(063)357 73 59

[email protected]

 

TREND AND HEDGE CLUB

Катерина Конащук

+38(050)394 46 03

[email protected]

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь