Анонс
За більш ніж 2 роки війни аграрний сектор України зазнав збитків на $80,1 млрд (дані Світового банку), а прямі сягають понад $10 млрд. Тому весь агробізнес і зернопереробна галузь продовжують працювати, відновлюватися та розвиватися, щоб відновити наші галузі та зміцнити країну в цілому.
Відповідно, основними питаннями на сьогодні лишаються такі: як зробити аграрний сектор країни в умовах війни прибутковим; як активізувати розвиток зернопереробки; як побудувати енергоефективне та енергонезалежне виробництво; відкриття та вихід на нові ринки збуту. На ці та багато інших нагальних питань ми спробуємо знайти відповіді в рамках дискусійних панелей та окремих презентацій у ході конференції «Зерно і переробка: розвиток попри війну», яка відбудеться 18-20 вересня 2024 року в м. Київ та буде присвячена 10-річчю роботи Спілки «Борошномели України».
Організаторами заходу виступають Спілка «Борошномели України», Trend&Hedge Club та Agro Marketing Agency. Генеральні партнери – Alviva Group та «Київмлин». Генеральний спонсор – «Бюлер Україна». Ексклюзивний спонсор – SocTrade. Спонсор – OLIS.
Форум «Зерно і переробка: розвиток попри війну 2.0» – це два дні інформаційного інтенсиву, панельних дискусій з експертами, практиками та аналітиками аграрного ринку, необмеженого спілкування з дійсними та потенційними партнерами, обміну ідеями та досвідом.
Також у ході заходу відбудеться виставка обладнання та технологій для обробки та переробки зерна, визначення якості, хлібопекарських технологій, пакувального обладнання та інших матеріально-технічних новинок для роботи галузі.
Основні теми для обговорень:
-
Глобальні тренди: світ та Україна
-
Поточний стан економіки та аграрного ринку України
-
Експорт продуктів переробки зерна: виклики, можливості, підтримка
-
Нові зернові продукти. Які перспективи для переробників?
-
Тренди в Agri Food та Grain Food
-
Маркетинг, збут, промоушен: внутрішній та зовнішній ринки
-
Погляди харчової індустрії щодо державної підтримки
-
Енергоефективність та незалежність
-
Який прибуток у переробці. В які напрями інвестувати?
-
Сучасні технологічні рішення для зернової та переробної індустрії
Захід буде цікавим для:
-
Компаній, що займаються вирощуванням, зберіганням і переробкою зерна та сільгосппродукції
-
Виробників борошна, хлібобулочних виробів, макаронів, круп та ін.
-
Постачальників борошномельної та круп’яної продукції, харчових домішок і комбікормів, упаковки, сировини, обладнання та технологій
-
Представників ритейлу
-
Трейдерів та логістів
-
Представників влади та бізнесу
-
Інших учасників зернового, зернопереробного та суміжних ринків
Переглянути, як це було минулого разу, можна за посиланням
Умови участі у конференції
Реєстраційний внесок для одного учасника
Вартість* |
Умови оплати |
Взяти участь |
9200 грн |
При реєстрації до 31 серпня (включно) |
Посилання на реєстраційну форму |
10500 грн |
Із 1 вересня |
* Вартість вказано за одного делегата від компанії
ЗНИЖКИ та СПЕЦІАЛЬНІ УМОВИ:
20% – для членів Спілки «Борошномели України» та Trend&Hedge Club
20% – для трьох і більше учасників від однієї юридичної особи
Знижки не додаються!
СПЛАТА РЕЄСТРАЦІЙНОГО ВНЕСКУ ВКЛЮЧАЄ:
-
Участь у роботі конференції одного делегата
-
Отримання матеріалів конференції
-
Кава-брейки, обіди та всі заходи, передбачені у рамках конференції
АУДИТОРІЯ УЧАСНИКІВ КОНФЕРЕНЦІЇ
Власники та топменеджмент агробізнесу; сільгоспвиробники; зернотрейдери; виробники борошна, круп, макаронів, комбікормів та інші зернопереробні підприємства; представники елеваторних комплексів, логістичних, фінансових компаній і ритейлу; постачальники МТР, обладнання та технологій; представники влади й інші учасники агропромислового та суміжних секторів.
На конференції « Зерно і переробка: розвиток попри війну » очікується більше 300 делегатів.
Взяти участь
За оновленнями слідкуйте на сайті конференції
Програма форуму «Розвиток попри війну: зерно і переробка. Рік 2024» 18-20 вересня, м. Київ, готель Ramada Encore Kyiv
18 вересня
(Конференц-зала Kyiv Ballroom, 1-й поверх)
12:00-13:30 Реєстрація. Вітальна кава
13:30-15:00 Круглий стіл «Перспективи виходу українського борошна, круп, макаронних та хлібних виробів на ринки Західних Балкан»
15:00-15:20 Перерва
15:20-16:30 Панельна дискусія «Діалог сільгоспвиробників та зернопереробників відносно розширення сировинної бази: вирощування спеціальних сортів пшениці, жита та круп’яних культур»
16:30-16:50 Перерва
16:50-18:00 Круглий стіл «Проблема якості української пшениці та шляхи її вирішення. Аналіз борошномельних властивостей пшениці врожаю 2024 року»
18:00-20:00 Вітальний коктейль та нетворкінг
19 вересня
(Event Hall Kiev, 2-й поверх ТЦ «Атмосфера»)
7:45-8:45 Реєстрація. Вітальна кава
8:45-9:00 Вступне слово організаторів та офіційних представників
Сесія 1. Економіка та ринок зернової сировини
Модератор: Олександр Варавка , голова наглядової ради «Алвіва груп»
9:05-9:25 Основні виклики зернового року 24/25
Тарас Висоцький, в.о. міністра аграрної політики та продовольства України
9:25-9:55 Пшеничні розстановки: Україна та світ
Юрій Гаврилюк, Barva Invest, партнер
9:55-10:15 Перспективи нішевих культур: жито, гречка, просо, овес, горох
Андрій Біленький, незалежний аналітик аграрного ринку
10:15-10:35 Логістика нового сезону: перепони та можливості
Олександр Соловей, Spike Brokers, партнер
10:35-10:55 Макроекономічна нормальність країни, що не здається
Олег Устенко, економіст, ексрадник президента України
10:55-11:25 Кава-брейк
11:25-12.25 Панельна дискусія «Шляхи енергетичної ефективності та незалежності в агро: вирощування, переробка, логістика»
Модератор: Катерина Конащук, Trend&Hedge Club
12:25-13:30 Обід
(зала New York, 2-й поверх ТЦ «Атмосфера»)
Сесія 2. Внутрішній та зовнішні ринки продуктів переробки зерна
Модератор: Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України»
13:30-13:50 Україна на зовнішніх ринках: стан та перспективи
Тарас Качка, заступник міністра економіки, торговий представник України
13:50-14:10 Світовий ринок борошна, круп та макаронів
Родіон Рибчинський, директор Спілки «Борошномели України», експерт FАО ООН
14:10-14:40 Український ринок борошна та висівок
Андрій Поздняков, директор ТОВ «Вінницький комбінат хлібопродуктів №2»
Сергій Сакіркін, експерт Спілки «Борошномели України»
14:40-15:00 Ринок круп та пластівців
Олександр Ясинський, комерційний директор ТОВ «Терра»
15:00-15:20 Перспективи ринку органічної продукції
Олена Манзюк, заступник керівника відділу сертифікації з питань якості, Провідний фахівець із сертифікації ТОВ «Органік Стандарт»
15:20-1 5:4 0 Технологічні аспекти сучасного виробництва високоякісної продукції
Андрій Шаран, генеральний директор ТОВ «Бюлер Україна»
15:4 0-1 6:4 0 Мова технологій: контроль якості на різних етапах виробництва агропродукції
Наталія Савосіна, менеджер компанії SocTrade
16:00-16:15 Аналіз змін на ринку хлібобулочних виробів
Олександр Тараненко, заступник генерального директора ТОВ «Хлібні інвестиції»
16:15-16:30 Перспективи зростання вітчизняного ринку макаронних виробів
Спікер уточняється
16:30-17:10 Світові та українські тренди на ринку борошняної бакалії
Марина Забарило, директор Consumer Panel Services GfK Ukraine
Олена Лапшова, маркетинг-менеджер ТОВ «Лесаффр Україна»
17:30-22:30 Підбиття підсумків конференції, дружня вечеря від генеральних партнерів Alviva Group та «Київмлин» (ресторан «Трипільське Сонце», вул. Боровкова, 81, Підгірці (https://trypillyaclub.com.ua)
20 вересня
11:00-16:00 Урочисте засідання Спілки «Борошномели України» з нагоди 10-річчя
Щодо питань участі, розміщення реклами, виступу з доповіддю звертайтеся до координаторів:
AGRO MARKETING AGENCY
Святослав Ткаченко
+38(063)357 73 59
[email protected]
TREND AND HEDGE CLUB
Катерина Конащук
+38(050)394 46 03
[email protected]
Джерело:
apk-inform.com