Куди попрямують українські олійні культури – на експорт чи внутрішню переробку – одна з головних тем для обговорення на «Fat-and-Oil Industry-2025»

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 45
Ви зараз переглядаєте Куди попрямують українські олійні культури – на експорт чи внутрішню переробку – одна з головних тем для обговорення на «Fat-and-Oil Industry-2025»

Вже менш ніж за місяць, 30 жовтня, в Києві відбудеться XXIІІ Міжнародна конференція «Fat-and-Oil Industry-2025».

Серед головних тем заходу: “Куди попрямує українська сировина – на експорт чи внутрішню переробку?”.

Це дискусійне питання, яке завжди турбує ринок, але вже більше місяця як набуло неабиякої актуальності, розкриє в своєму виступі Олексій Тартаківський, аналітик ринку, інтернет-проєкт “Аналітичний Батон”.

Під час свого виступу в першій ринковій панелі експерт поділиться прогнозами виробництва українських олійних, а також представить детальний аналіз факторів, які впливатимуть на ринкову ситуацію і розподіл трьох ключових олійних культур в Україні.

Переробка, експорт та прогноз цін – у фокусі.

Крім того, в межах першої панелі також розглянемо, як світові баланси, геополітика та макроекономічні фактори впливатимуть на глобальну торгівлю, конкуренцію та ціни в сезоні-2025/26.

Детальна програма

З умовами участі в конференції можна ознайомитись тут.

Реєстрація проходить на сайті АПК-Інформ.

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь