Мініовочі стають трендом овочевого ринку в Україні

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 15
Ви зараз переглядаєте Мініовочі стають трендом овочевого ринку в Україні

Таку думку висловив Віталій Білан, засновник фермерського господарства «Пан Білан» (Одеська область), передає AgroTimes.

Він називає цю тенденцію мінімізацією продуктового кошика, яка доцільну, наприклад, коли немає електрики й не працює холодильник, і потрібна швидка їжа.

«Можна назвати ці продукти умовними чері, корнішонами чи крекером. Тобто це така дрібнокаліберна їжа, якої вистачає, щоб з’їсти за один раз. Покоління, яке готувало великі каструлі борщу і робило консервацію на зиму, поступово змінюється на молодих людей, які дедалі менше готують удома, їм простіше замовити суші, піцу або кулінарію в мінібоксі», – пояснив аграрій.

Те саме стосується й овочевого сегмента, наголошує експерт, де є мініморква та бебікавун вагою до 2 кг, тонкошкірий і безнасінний, що набуває популярності у Європі.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь