На Київщині ветеран війни почав сушити квашені огірки

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 14
Ви зараз переглядаєте На Київщині ветеран війни почав сушити квашені огірки

 

А цього річ, вирішили спробувати сушити й квашені огірки. Після висушки вони мають дуже насичений, концентрований смак.

0 02 05 e5a4e716ec99ae75e9bab32f8694535854b7f930e65244887a35cebb077b2b97 ccd57eaeb1371226

В подальшому їх можна використовувати для приготування соусів, скажімо соусу «Тартар» чи використовувати в якості заправки до перших страв.

В самому господарстві повідомили, що паралельно працюють над розробкою рецептури і вже скоро представлять готові суміші для приготування різних страв.

Керівник господарства Вячеслав Жигун зауважив, що цьому сприяла грантова підтримка від Фонду “МХП-Громаді”, яку їм вдалося отримати на початку літа. Так за грантові кошти було придбано електросушарку з продуктивністю до 75 кг за добу. Це дало змогу розширити асортимент продукції.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь