На Київщині запустять виробничу лінію з виробництва пропареної гречаної крупи

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 23
Ви зараз переглядаєте На Київщині запустять виробничу лінію з виробництва пропареної гречаної крупи

Про це розповів керівник підприємства Олег Ковмір, передає Elevatorist.

Зазначається, що обладнання вже закуплене та частково змонтоване.

«Новий цех наполовину готовий. Він навіть встиг трошки попрацювати раніше, там випускали продукцію з зеленої гречихи. Але в подальшому було прийняте рішення випускати пропарений продукт, тому що така продукція користується більшим попитом на ринку», – розповів Олег Ковмір.

Виробнича потужність нової лінії складатиме 30 т на добу, її обслуговуватимуть 3-4 працівника.

Також на переробному підприємстві «ФБП» планують побудувати паросиловий цех – котельню, яка забезпечить парою нові виробничі потужності.

Раніше компанія планувала побудувати елеватор на 5-10 тис. т зберігання сировини. Однак згодом вирішили відмовитися від цієї ідеї, щоб не перетворювати підприємство на зерносховище. Замість цього власноруч зібрали та встановили ємності, які задовольняють поточні потреби виробництва. Наразі обсяг зберігання сировини складає 600 тонн.

Підприємство працює з гречкою та просом, в подальшому планують додати горох, пшеницю та ячмінь. Тому обсяги зберігання на підприємстві будуть збільшувати.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь