На Полтавщині відкрили мініцех з переробки овочів

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 9
Ви зараз переглядаєте На Полтавщині відкрили мініцех з переробки овочів

Про це повідомляє Суспільне.Полтава.

Зазначається, що мініцех із переробки овочів жителі села облаштували у місцевому клубі. Електричне обладнання придбали за гроші, зібрані під час благодійних ярмарків та концертів. 

Ремонт зробили за допомогою підтримки фермерів. Близько 6 тонн овочів безкоштовно надав фермер із Миргородщини Віктор Галич, 6 тонн картоплі – від «Картоплі Полтавщини». Ще частину сировини заготовили волонтери.

Готують жінки, зокрема, різні види квашеної та салатної капусти. Крім капусти готують моркву та буряк по-корейськи, вакуумують та консервують перець. Усе для військових і для переселенців.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь