На Рівненщині господарство переробляє дрібну лохину на джем

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 19
Ви зараз переглядаєте На Рівненщині господарство переробляє дрібну лохину на джем

Про це розповіла підприємиця Наталія Янцевич, передає AgroPortal.

Позаминулого року березнівчани зробили першу партію джему.

«Лохина містить пектин, завдяки якому добре тримається форма джему. Два роки вже дегустуємо, з рецептами наче визначилися. Тому цього сезону будемо робити першу товарну партію на продаж», – говорить Наталія.

Також у господарстві планують виготовляти соуси до сиру та м’яса. Поки ще тривають експерименти – пробували робити з паприкою та корицею.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь