На ринку України надлишок харчового яйця ‒ експерт

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 75
Ви зараз переглядаєте На ринку України надлишок харчового яйця ‒ експерт

Про це повідомив начальник відділу продажів ТОВ «Інкуба» Євген Хайлов, передає AgroTimes.

«Перевиробництво харчового яйця відбулося через несплановане збільшення поголів’я курей-несучок птахогосподарствами після того, як попередні два роки на ринку спостерігався дефіцит харчового яйця. Спричинено його було тривалим скороченням поголів’я курей-несучок в Україні», ‒ зазначив він.

За словами Євгена Хайлова, раніше час від часу також траплялися подібні коливання на ринку, та птахівничим господарствам вдавалося швидко регулювати кількість продукції на ринку: наприклад, скорочувати поголів’я курей-несучок за перевиробництва.

«Однак зараз зробити це дуже важко. Господарствам яєчного напряму виробництва проблематично реалізувати живу птицю чи забити її, бо ринок насичений м’ясом птиці. Крім того, проблемою для господарств є тривалі вимкнення світла, бо вони ускладнюють забій птиці та зберігання м’яса», ‒ зауважив він.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь