На Тернопільщині агрохолдинг збільшить потужності з переробки птиці

  • Коментарі запису:0 коментарів | 
  • Переглядів: 34
Ви зараз переглядаєте На Тернопільщині агрохолдинг збільшить потужності з переробки птиці

На цьому наголосив директор комерційного департаменту «Агропродсервіс» Тарас Баран, передає AgroPortal.

Він зауважив, раніше м’ясокомбінати компанії починалися з забою, обвалки м’яса, а сьогодні це низькомаржинальна історія.

«Ми виробляємо м’ясні снеки і сьогодні робимо ставку на цей напрям. Також вирощуємо птицю, яку переробляємо під ТМ “Наша Птиця”. За місяць ми переробляємо 400 тис. голів, тож цей напрям також розвиваємо, плануємо збільшувати потужності та рухатися далі до полиці», – зазначив Тарас Баран.

agro-business

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь