Група компаній A’spik Group провела ряд оновлень всього цукросушильного відділення ТОВ “Старокостянтинівсахар”.
Про це йдеться в повідомленні заводу на сторінці в Facebook.
“Правильна сушка цукру і його зберігання, як і процес виробництва, — дуже важливі етапи. Адже від дотримання всіх вимог залежить якість продукції та відповідність стандартам», — наголошується в повідомленні.
Як зазначається, минулого року в рамках модернізації на заводі поставили новий скруббер, пиловловлювач сушильного барабана сучасної технології, новий мотор-редуктор на барабан. Також встановили потужний витяжний вентилятор, модернізували вентилятори холодного і гарячого повітря, відновили фільтри для повітря, яким охолоджується і сушиться цукор в барабані.
Сушильне відділення складається з 3 поверхів: сушильний цех, технічний поверх і пакувальний цех.