Сезон консервації в Україні зазвичай триває з весни до осені, коли українці готують різноманітні овочі, фрукти, ягоди та зелень на зиму. Проте разом із початком такого сезону традиційно зростають ціни на сіль та цукор, які присутні у більшості рецептів. Про це повідомляє Хвиля, пише agronews.ua.
Так, згідно з даними порталу “Мінфін”, вартість солі в липні порівняно із середньою ціною в червні не змінилася. Купити її, як і раніше, можна за ціною 35,74 грн./кг.
Водночас цукор почав дорожчати. Сезон заготівлі ягід – малини, полуниці, смородини, агрусу – позначився на його вартості. Якщо у червні кілограм коштував 29,86 грн., то станом на 1 липня ціна склала 30,62 грн.
0
Перегляди: 0
AgroNews