Переробники Франції змушені адаптуватися до поганої якості зібраної пшениці

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 6

Різке зниження якості зібраного врожаю пшениці у Франції, який через надлишок дощів став найнижчим за останні 40 років, призводить до додаткових витрат для місцевих переробників, повідомляє Reuters.

Зокрема, французька група виробників крохмалю USIPA зазначає, що дрібніші зерна створюють проблеми на промисловому рівні, оскільки містять менше крохмалю і більше целюлози, яка більш агресивна для машин і може забити фільтри. Нижчий рівень крохмалю також означає більше побічних продуктів для обробки. При цьому галузь усе ще страждає від низького попиту та підвищення конкуренції з боку імпорту.

Чотири крохмаледобувні компанії у Франції, серед яких місцеві виробники Tereos і Roquette та американські компанії Cargill і Archer Daniels Midland, знизили стандарти та приймають більш дрібне зерно, яке було б відхилено за нормального врожаю.

Джерело:
apk-inform.com

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь