Про це повідомляє пресслужба компанії у Facebook.
Зазначається, що це вже третя закордонна експансія компанії після Польщі та Словаччини. До виходу на ринок США компанія готувалася два роки, повідомив засновник Lviv Croissants Андрій Галицький виданню Forbes. Співвласником і CEO американського ресторану став місцевий підприємець Бретт Ларрабі.
Разом партнери вклали $220 тис. у пекарню Lviv Croissants у Розвелі (Джорджія) та локальне виробництво заморожених круасанів. Воно зможе виробляти випічку для близько 20 ресторанів мережі у Північній Америці.
В американське меню, окрім традиційних для Lviv Croissants страв, додали круасани з авокадо, беконом, арахісовою пастою та більший вибір холодних напоїв.
Кількість закладів у мережі Lviv Croissants нині становить 177 пекарень в Україні, 11 у Польщі, по одному – у Словаччині та США.