У Стодолі почали переробляти томати на новій лінії

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 15
Ви зараз переглядаєте У Стодолі почали переробляти томати на новій лінії

Джерело фото: Stodola Organic Farm

У компанії «Стодола» (Stodola Organic Farm) розпочався сезон переробки томатів, з яких вироблятимуть усі види томатопродуктів: сік, соуси, мариновані та в’ялені томати, пюре для виготовлення снеків, діпів і напоїв.

Про це AgroPortal.ua розповів власник переробного підприємства Ян Островський.

«Цього року тестуємо нову лінію. Її потужність складає 2 т/год по вхідній сировині. На такий обсяг переробки вийдемо наступного року. Цього року поки важко сказати, який обсяг буде перероблено», — зазначає Ян Островський.

Він додав, що здебільшого вироблена продукція під ТМ «Стодола» буде реалізовуватися на внутрішньому ринку, але також плануються тестові партії на експорт.

Людмила Лебідь, AgroPortal.ua 

Джерело:
Agroportal.ua

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь