В Україні продовжують зростати ціни на свинину та сало. Вартість деяких видів м’яса перевищила 260 гривень, а сало майже досягло позначки 260 гривень за кілограм. Про це повідомляє “Хвиля“, пише agronews.ua.
Ціни на свинину та сало
У вересні порівняно із серпнем ціни зросли таким чином:
- Грудинка – з 175,50 грн/кг до 179,67 грн/кг,
- Лопатка – з 191,97 грн/кг до 194,90 грн/кг,
- Ошийок – з 256,43 грн./кг до 262,17 грн./кг,
- Підчеревок – з 180,49 грн./кг до 181,24 грн./кг,
- Ребра – з 182,46 грн/кг до 182,96 грн/кг,
- Шашлик – з 212,73 грн/кг до 218,79 грн/кг.
Також подорожчало сало: домашнє в середньому по супермаркетах зросло в ціні з 252,82 грн/кг до 254,00 грн/кг, а солоне – з 251,77 грн/кг до 278,80 грн/кг.