В Україні створили ідеальне молоко для приготування кави

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 15
Ви зараз переглядаєте В Україні створили ідеальне молоко для приготування кави

Український бренд “Молокія”, продукцію якого виготовляє “Тернопільський молокозавод”, випустив молоко “До кави”, створене спеціально для приготування кавових напоїв. Про це повідомляє newfood, пише agronews.ua.

Це – молоко екстра ґатунку з вмістом жиру 2,5%. Воно призначене для створення ніжної, густої та однорідної молочної пінки, що ідеально підходить для капучино чи лате. Калорійність продукту складає 53 ккал.

“Молоко “До кави” — коров’яче, збалансоване за складом білків і жирів, що робить його ідеальним вибором для приготування кавових напоїв” – , діляться у “Молокії”.

У компанії розповідають, що мистецтвом приготування найкращої кави з новим молоком володіють баристи школи CUSTOM COFFEE. Вони навчатимуть і інших тому, як створити ідеальну чашку кави.

“Для ідеального балансу смаку кавово-молочних напоїв важливо вибрати правильне молоко. З Molokia ми досягаємо цього балансу”, — коментують у CUSTOM COFFEE, додаючи, що молоко “До кави” має збалансоване поєднання білків і жирів, що необхідно для приготування смачної чашки капучино або лате.


0
Перегляди: 0

AgroNews

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь