Вінницькі цукровари першими в Україні застосували переробку сировини на сироп

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 34
Ви зараз переглядаєте Вінницькі цукровари першими в Україні застосували переробку сировини на сироп

Вінницькі цукровари запровадили інноваційний метод переробки сировини на сироп і його консервації для збереження якості буряків та продовження виробничого сезону на міжсезонний період. Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Вінницької ОВА, пише agronews.ua.

«Наші вінницькі цукровари впровадили вперше в Україні нові технології по зберіганню своєї продукції. В осінній період цукровий буряк переробили до стану сиропу і законсервували, а в міжсезонний із сиропу нього отримали цукор», – розповіли в Департаменті.

За його словами, вироблений за допомогою такого інноваційного методу цукор-пісок вирізняється високою якістю.

Такий спосіб дозволяє зберегти якість цукросировини, уникнувши псування буряків на заводах та збільшення обсягів її переробки, зокрема, первинної, в коротші терміни. А подальша переробка сиропу продовжує сезон цукроваріння на підприємствах цукрової галузі.


0
Перегляди: 0

AgroNews

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь