Холдинг Yednist’ Group із року в рік розширює спектр своєї діяльності. Виробляють премікси, кормові добавки, товари для домашніх тварин. За останні 4 роки компанія значно прискорила певні процеси і більш системно увійшла в низку проєктів. Один із таких — відкриття зернопереробного комплексу.
Про це розповів генеральний директор Yednist’ Group Сергій Бакум під час панельної дискусії на New Food Summit 2025.
Сергій Бакум, генеральний директор Yednist’ Group
Ми переробляємо зерно і виробляємо безглютенові продукти з доданою вартістю, які дають можливість розширити географію експорту та вийти на кінцевого споживача. Сьогодні наш продукт ми продаємо як в Україні, так і за кордоном. Наступним кроком буде виробництво нішевих продуктів тваринництва в сегменті здорового харчування.
Холдинг співпрацює з багатьма підприємствами в сф ері птахівництва, свинарства і, як постачальник комплексних рішень, пропонує ефективні кейси щодо виробництва продукції належної якості, щоби заходити з такою продукцією в спеціалізований ритейл.
«Щоби зберегти ритмічність роботи компанії й надалі інвестувати, ми намагаємося знайти нові канали реалізації продукції, аби мати можливість контролювати продажі та мати додаткову виручку з цих каналів продажу. З іншого боку — це досить логічний крок для трансформації нашого бізнесу і побудови вертикалі компанії, де основою залишається наша основна діяльність, яка дає успішно реалізовувати дотичні до цієї діяльності напрями», — зазначив Сергій Бакум.
