Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність

  • Коментарі запису:0 Коментарів | 
  • Переглядів: 37
Ви зараз переглядаєте Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність

Високошвидкісні сівалки точного висіву Tempo L від компанії Väderstad, які є світовими рекордсменами із сівби соняшнику та кукурудзи (рекорди належать сівалці Tempo L16 і становлять 479,73 га/добу під час сівби соняшнику та 502,05 га за сівби кукурудзи), стають ще продуктивнішими.

Всі сівалки із лінійки Tempo L може бути оснащено центральним бункером великої місткості, з якого насіння, а в окремих моделях і добрива, подаються до висівних секцій централізовано, що значно спрощує завантаження сівалки. Наразі сівалки точного висіву Tempo L Central Fill доступні з можливістю висіву 8, 10, 12, 16, 18, 24 або 32 рядів із шириною міжряддя від 350 до 800 мм (практично всі сівалки мають можливість переналаштування ширини міжряддя.

Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність1

Детальніше про можливості кожної із моделей ви можете дізнатися на сайті компанії Väderstad або у представників, що працюють у вашому регіоні).

Моделі тільки для висіву насіння оснащено центральним бункером об’ємом 3 000 літрів, тоді як моделі для насіння і добрив мають бункер об’ємом 7 200 літрів із двома відділеннями: 2200 літрів для насіння та 5 000 літрів для добрив.

Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність2

Більші моделі Tempo L Central Fill 16 і 24 можуть бути обладнано системою дозування насіння та добрив. Добрива дозуються за допомогою високопродуктивної дозуючої системи Fenix III. Дозування добрив становить до 350 кг/га за швидкості 15 км/год.

Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність3

У той же час система централізованого заповнення висівних секцій насінням працює під тиском повітря без спеціалізованих дозуючих пристроїв. Це значно спрощує конструкцію сівалки і забезпечує бережне ставлення до посівного матеріалу.

Сівалка Tempo L Central Fill: менше зупинок —  вища продуктивність4

Система централізованого заповненням бункера та подачі насіння й добрив до висівних секцій економить дорогоцінний час аграріїв і сприяє підвищенню продуктивності роботи.

0
Перегляди: 0

AgroNews

Поділитися новиною:

Отримуйте ТОП-10 новин за минулий день на електронну пошту:

Залишити відповідь